Selvudvikling

Selvets udvikling – udviklingen af helheden i et menneske. Sjælens væsen og essens. At anerkende og tage sine essentielle kvaliteter til sig og kunne udtrykke dem i ens fysiske liv. At erkende og arbejde med egne skyggesider. At rydde op i mønstre hvor man bruger kontrol for at holde angst i ave – sider der gør, at man lever et begrænset liv i forhold til sjælens muligheder og kvaliteter.

At forstå, at vores selvopfattelse – vores opfattelse om hvem vi er – oftest kun omfatter en lille del af det som vi i virkeligheden er. At forstå og anerkende hvordan de ubevidste lag i os korresponderer med vores bevidsthed igennem livets forskellige aldre. At lære af visdommen i det ubevidste.

Selvudvikling involverer dyb selvreflektion og arbejde med alle aspekter af bevidstheden. Det indebærer indre møde og konfrontation med sider i dig der er blevet overset og aldrig anerkendt; integrering af de kvindelige og mandlige aspekter af helheden i mennesket; spiritualitetens udtryk i dit liv og den indre dybe stilhed og nærvær, hvor sjælen er tilstede.

I selvudvikling er træning i nærvær, meditation, relevante øvelser samt samtalen væsentlige dele af processen.

Aspekter af selvudvikling indgår ofte i psykoterapeutiske og i kropsterapeutiske behandlingsforløb i min praksis.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Psykoterapi & Kropsterapeutisk behandling
Cookie- og privatlivspolitik